Vi har kigget kalenderen igennem og regnet os frem til, at det i år er 25 år siden, at det første kokketræf blev holdt.
Det vil vi gerne dele med Jer og derfor har vi i år besluttet os at fejre jubilæet med endnu en gastronomisk, unik og enestående oplevelse.
Vi 9 kokke vil atter spille sammen med gensidig inspiration og på den måde vække Jeres sanser med en uovertruffen mad- og vin oplevelse.
Kokkene er: Jens-Peter Kolbeck, Jean-Louis og Patrick Lieffroy, Christian Bind, Puk Lyskjær Larsen, Francis Cardenau, Michel Michaud, Tommy Friis, Phong Thanh.
Arrangementet vil blive afholdt
Arrangementet vil indeholde følgende:
Champagne og snacks, 8 retters menu med tilhørende vine, samt kaffe/the med Petit Fours.
Prisen for deltagelse af arrangementet er kr. 2800,- pr. person.
Reservation foregår igennem Helle Lieffroy, på telefon 65312448 eller mail: mail@lieffroy.dk.
Pladserne reservers efter "først til mølle princip" og der vil skulle afregnes på forhånd, ved fremsendelse af faktura.
Vi håber at kunne byde Jer velkommen
Gastronomiske hilsener fra alle 9 kokke og fruer
Det vil være muligt at reservere overnatning på følgende Hoteller til specielle priser -
Husk at fortæl hotellet om deltagelse til Jubilæumskokketræf.
Holckenhavn Slot: 65313105/info@holckenhavn.dk
Hotel Hesselet: 65312448/hotel@hesselet.dk
Hotel Nyborg Strand: 65313131/nyborgstrand@nyborgstrand.dk