Om kokken

Barndomshjemmet

Madlavning har altid været min helt store interesse. Jeg hjalp min mor i køkkenet hjemme i Alsace i Frankrig, hvor vi hver dag spiste 2-3 retter mad - både til frokost og til aften. Stort set alt var hjemmeavlet. Min far tog sig af fremstilling af vin fra egne marker, og ud over at dyrke alle vore krydderurter og grøntsager, havde vi altid fjerkræ, kaniner og duer. En lille rygeovn blev også benyttet.

Uddannelse som kok

Jeg kom i lære hos brødrene Haeberlin i Alsace. Deres restaurant ”Auberge d’llle” var allerede dengang en af Frankrigs allerbedste restauranter med 3 stjerner i Michelin guiden. Efter 4 års læretid tog jeg 1 år til ”Charles Barrier” i Tours nær Paris, hvorefter jeg havde militærtjeneste som privat kok hos en general i den franske hær.

 

Karriere som kok

Lysten til at rejse førte mig til ”Falsled Kro” på Fyn, hvor jeg blev i 12 år. Her traf jeg Pia, der var i receptionen, og som jeg er gift med i dag. I den periode rejste jeg tit til Frankrig for at besøge og arbejde i de bedste restauranter. I 1989 startede jeg restaurant ”Chez Paul” i Flensborg, hvor jeg på 1 år opnåede en stjerne i Michelin guiden, og den var jeg stolt af at kunne medbringe, da vi åbnede Fakkelgaarden i 1990. Nu glæder jeg mig til at forkæle gæsterne i vor egen gourmetrestaurant på Fjordvejen 120 i Sønderhav i et dejligt hus fyldt med atmosfære og en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

Christian Bind

Åbningstider

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00


Frokost og andre dage efter aftale

Ferielukket

22. december 2016 - 27. januar 2017
Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 74678822

Åben på lukkedage for virksomheder efter aftale

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 74678822
eller bestil bord over middagbooking hende: Bestil bord

     

Modtag nyhedsbrev
Click on the link and fill in the name