Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag ​​23. juni - søndag 16. juli 2017

Sprød slethvar ballontin med peber a la française og hvid tomatskum

Skiver af Spansk Iberico med kartoffelmousseline og Soja-Gingerfrugt

Koldskål med solbærparfait, hyldeblomst og rød bær


Menupris Kr. 399.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgs-Retter:

Tuncarpaccio med sprødt rugbrød, spæd salat og olivenvinaigrette

Pocherede vagtelæg med persillerødder, Vilde ris og trøffelsauce

Ost fra danske Gårde

Pris pr. ret Kr. 115.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vin, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.-

 

CHRISTIANS MENU

Fredag 28. juli – onsdag 16. august 2017

Dagens fangst på grill med syltede tomater, sommerkål og bisque

Tournedos af dansk kalv med små gulerødder og vores pebersauce

Lun ferskendessert med hindbærcoulis, røde bær og vanilje-is

 

Menupris Kr. 399.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede kammuslinger med 3 slags rødbeder og estragon-hollandaise

Pocherede vagtelæg med persillerodspuré, luftørret andebryst og sommertrøffel

Ost fra danske gårde

 

Pris pr. ret Kr. 115.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.-

Åbningstider

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00
Pinsedag søndag den 4. juni 2017 åben til frokost 3 retter kr. 399.-
Frokost og andre dage efter aftale

Ferielukket

16 juli 2017 - 27 juli 2017
22 december 2016 - 27 januar 2017
Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 74678822

Åben på lukkedage  for selskaber efter aftale

Telefontid tirsdag til lørdag fra  kl.10.00  74678822
eller bestil bord over Dinnerbooking her: Bestil bord

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld navn