Menukort

CHRISTIAN MENU

Torsdag den 4. oktober - onsdag den 24. oktober

Dagens fangst med sprød skorpe, på en bund af ​​selleripuré, brunet smør og æbler

Dansk kalv på to måder med grønkål, beder og sauce af skovsvampe

Honningsyltet pære med arme riddere, chokoladesauce og timut peber

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Grillet hummer i egen consommé med syltede gulerødder

Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod  og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inclusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours 

Kr. 1345.-

CHRISTIAN MENU

Torsdag den 25. oktober - onsdag den 7. november

Græskarsuppe med dagens fangst, sprøde kerner og grønkål


Spansk iberico med kartoffelmousseline, rødbeder og sauce Vadouvan

Karameliserede pandekager med sprøde kastanjer og mascarponeis

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Grillet hummer med jordskokker, stikkelsbær og ingefærskum

Stegte kalvebrisler med sprød skorzonerrod og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inclusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours 

Kr. 1345.-

 

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferier:

23. december 2018 - 25. januar 2019.
14. juli 2019 - 25. juli 2019

Telefontid i ferien tirsdag til fredag fra kl. 10.00-12.00 på 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld Navnet