Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 5. september - Onsdag 25. september


Vores tartelet med dagens fangst, frikassé af ung porre og luftig hollandaisesauce

Sprødt vagtelbryst i brikdej, syltet lår, ung majs og portvinsauce

Dessert af æbler fra egen have, karamel-is, vanilje og sprødt

Menupris 3 retters kr. 399.-


Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Jomfruhummer consommé med små grøntsager og tortellini

Tatar af dansk okse med jordskokker, trøfler og små salater

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:

22. December - 23. Januar 2020

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet