Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag 19. maj – onsdag 7. juni 2017

 

Letrøget bækforel med ærter a la Française, forårsgrønt og tomatsirup

Poussin på to måder med asparges, sprødt skind og morkelsauce

Rabarbersuppe med vanilje, egen mousse og sorbet

Menupris Kr. 399.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Lun blinis med Nordsøkrabbe og ingefærbisque

Pocherede vagtelæg, lufttørret andebryst og trøfler.

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret Kr. 115.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.- 

CHRISTIANS MENU

Torsdag 8. juni – torsdag 22. juni 2017

 

Dagens fangst fra Nordsøen med sprød skorpe, spæde grøntsager og kørvelbouillon

Skiver af andebryst med syltede rødbeder, kirsebær og kantareller

Jordbærvacherin med sprød marengs og rabarberclafoutis

Menupris Kr. 399.- 

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgs-retter:

Grillede jomfruhummer med grønne asparges og ingefærbisque

Pocherede vagtelæg med sprøde ris, persillerødder og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret Kr. 115.- 

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.- 

 

Åbningstider

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00
Pinsedag søndag den 4. juni 2017 åben til frokost 3 retter kr. 399.-
Frokost og andre dage efter aftale

Ferielukket

16 juli 2017 - 27 juli 2017
22 december 2016 - 27 januar 2017
Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 74678822

Åben på lukkedage  for selskaber efter aftale

Telefontid tirsdag til lørdag fra  kl.10.00  74678822
eller bestil bord over Dinnerbooking her: Bestil bord

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld navn