Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 9. august - onsdag 22. august

Dagens fangst med to slags rødbeder, ungt kål og sauce Blanquette

Tournedos af dansk kalv med glaskålravioli, kartoffelmousseline og minestronesauce

Lun blommestrudel med coulis af røde bær og sveske-armagnac-is

Menupris kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet hummer med artiskokpuré, chips og ingefærboullion

Pocherede vagtelæg med persillerod, trøfler og hasselnødder

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, 
samt kaffe med petits fours

Kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 23. august - onsdag 5. september

Dagens fangst med svampeduxelle og ungt grønkål i egen bouillon

Poussin på to måder, med Pommes Fondant, rodfrugter og morkelsauce

Æblearlette med biskuit, guf og pistacie-is

Menupris kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet hummer med syltede tomater og sauce Blanquette

Pocherede vagtelæg med persillerod, trøfler og hasselnødder

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, 
samt kaffe med petits fours

Kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferier:

23. december 2018 - 25. januar 2019.
14. juli 2019 - 25. juli 2019

Telefontid i ferien tirsdag til fredag fra kl. 10.00-12.00 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld Navnet