Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 31. maj - onsdag 20. juni

Fyldt slethvar med nordsøkrabbe, sprød skorpe og svampe

Poussin på to måder med asparges, nye danske kartofler og morkelsauce

Rabarber og jordbærdessert på vores måde med mælkeskum

Menupris kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Ravioli af dansk hummer med ærter og salvie

Pocherede vagtelæg med sprøde ris og trøffelsauce

Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, 
samt kaffe med petits fours
Kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 21. juni - onsdag 25. juli

Stegt rødtunge med gulerødder fra egen have og rygeostskum

Fyldt perlehønebryst med spæde grøntsager og urtebouillon

Vores koldskål med solbærparfait, røde bær og hyldeblomst

Menupris kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Dansk hummer fra grill, med bønner og mango i soya-ingefær sauce

Pocherede vagtelæg med sprøde ris og trøffelsauce

Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, 
samt kaffe med petits fours
Kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferier:

1. juli 2018 - 12. juli 2018.
23. december 2018 - 25. januar 2019.

Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld Navnet