Menukort

CHRISTIANS MENU

Tirsdag 19 maj - Onsdag 10 juni



Dagens fangst fyldt med krabbe, stenbiderrogn, ramsløg og sauce Blanquette

Dansk kalv med hvide asparges, nye kartofler, crûdités og morkelsauce

Vores rabarberdessert med hvid chokolade, sorbet og mælkeskum

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede kammuslinger med brunet smør, hasselnødder og grønkål

Stegte kalvebrisler med grønne asparges, ærter og trøffelsauce

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 11. juni - Onsdag 1. juli



Dagens fangst med sprød brødskorpe, hvide asparges og sauce Mousseline

Spansk Iberico med ærter, nye kartofler og sauce Vadouvan

Vores jordbærdessert med egen sorbet, sable breton og coulis

Menupris 3 retters kr. 420.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet jomfruhummer med variation af små gulerødder og ingefærbisque

Stegt andelever med hindbær, brioche og trøffelsauce

Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør

Pris pr. ret kr. 145.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

kr. 1445.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00
tlf.: 7467 8822 eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket:


20. December 2020 - 28. Januar 2021

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet