Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag den 1. sep. – torsdag den 14. sep.

Dagens fangst med beder og luftig hollandaise-sauce.

Iberico med kartoffelmousseline, Pok Choi og soyaingefær-sauce

Karamelliserede æblepandekager med verbena og mascarpone-sorbet

Menu pris Kr. 399.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter:

Jomfruhummer-consomé med små grøntsager og tortellini

Pocherede vagtelæg med sprøde ris, lufttørret andebryst og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret Kr. 115.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.-

CHRISTIANS MENU

Fredag 15. sep. – onsdag 27. sep. 2017

 Let røget kuller på en bund af choucroute og baconsirup 

Dansk kalv på 2 måder med gratinerede kartofler, syltede jordskokker og Karl Johansauce

 Sprød æblearlette med guf, sabayon og ymersorbet

 Menupris Kr. 399.-

 

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

 Grillede jomfruhummer med artiskokker og citrongræs-bisque

 Pocherede vagtelæg med lufttørret andebryst, sprøde ris og trøffelsauce

 Ost fra danske gårde

 Kr. 115.-

 

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

 Kr. 1295.-

 

Åbningstider

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00


Frokost og andre dage efter aftale

Ferielukket

22. december 2016 - 27. januar 2017
Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 74678822

Åben på lukkedage for virksomheder efter aftale

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 74678822
eller bestil bord over middagbooking hende: Bestil bord

     

Modtag nyhedsbrev
Click on the link and fill in the name