Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag 26. jan. – Torsdag 15. feb.

Græskarsuppe med dagens fangst, sprøde chips og grøn olie

Dansk kalvetournedos med rødbeder, porremousseline og morkelsauce

Lun brioche med pocheret pære, karamel-is og chokoladesauce

Menupris Kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Porcherede vagtelæg med puffede ris og trøffelsauce

Grillet jomfruhummer med pepinette og ingefærsauce

Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 115.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
Kr. 1295.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferier:

23. december 2017 - 26. januar 2018.
1. juli 2018 - 13. juli 2018.
23. december 2018 - 25. januar 2019.

Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld Navnet