Menukort

CHRISTIANS MENU

Onsdag 25. april – Onsdag 16. maj

Suppe af fisk og skaldyr fra danske farvande med croutons

Skiver af spansk Iberico med Pomme Grand Mère og soja-ingefærsauce

Sprød rabarberdessert med sorbet og Sabayon

Menupris kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillet hummer med asparges og bisque

Fyldt vagtelbryst med puffede ris og trøfler

Ost fra danske gårde
Pris pr. ret kr. 125.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, 
samt kaffe med petits fours
Kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferier:

1. juli 2018 - 13. juli 2018.
23. december 2018 - 25. januar 2019.

Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld Navnet