Menukort

CHRISTIANS MENU

Torsdag 9. nov. – Torsdag 23. nov.

Gratineret torsk med chorizo, bagte rodfrugter og selleriskum

Skiver af andebryst med figenrødkål, hyben og fyldte petite kartofler med morkler

Kastanjepandekager med chokolademarquise og appelsinsorbet

Menupris Kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Blinis med grillet jomfruhummer og ingefærbisque

Pocherede vagtelæg med puffede ris og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret Kr. 115.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.-

CHRISTIANS MENU

Julemenu

Fredag 24. nov. – Fredag 22. dec.

Rødtungeballontine med bakskuld, bagte jordskokker og egen skum

Tournedos af dansk kalv med selleri, muskatgræskar og morkelsauce

Ris a l’amande med vaniljeis, kirsebær og varm kanelmælk

 

Menupris Kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede jomfruhummer med sprøde artiskokker og ingefærbisque

Pocherede vagtelæg med puffede ris og trøffelsauce

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret Kr. 115.-

Gourmet All inklusive

Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours

Kr. 1295.-

Åbningstider

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Ferielukket

22. december 2017 - 27. januar 2018 
Telefontid i ferien alle hverdage fra kl. 10.00-12.00 7467 8822
eller på mail@restaurantbind.dk
 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Click in linket og udfyld NavNet