Menukort

CHRISTIANS MENU

Fredag 28. juni - Lørdag 13. juli

Dagens fangst, fyldt med krabbe, på en bund af ærter a la française og muslingeskum

Spansk Iberico på to måder med ung selleri, grønne asparges og pomme grand Mere

Jordbær-rabarber dessert med hvid chokolademousse, brun is og hindbærsorbet

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Grillede kammuslinger med artiskokpuré, agurker og yuzu vinagrette

Pocherede vagtelæg med pepinette, trøffel og kantareller

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

CHRISTIANS MENU

Torsdag 25. juli - Onsdag 14. august

Røget laks fra Færøerne med små salater, peberrod, sprødt og dildolie

 

Fyldt perlehønebryst med 3 slags kål, kantareller og violette kartofler

 

Lun kirsebærdessert med chokolademuffins og vanilje-is og sorbet

Menupris 3 retters kr. 399.-

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Dansk hummer som pot au feu med ingefær og yuzu skum

Stegt foie gras med sprødt skind, hyben og morkel fumet

Ost fra danske gårde

Pris pr. ret kr. 125.-


Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1345.-

Åbningstider:

Tirsdag - lørdag køkkenet har åbent fra kl. 18:00 eller efter aftale.

Telefontid tirsdag til lørdag fra kl. 10.00 7467 8822
eller bestil bord over dinnerbooking: Bestil bord

Restaurantens ferielukning: 
Sommer ferien:

Fra den 14. juli 2019 til og med
den 25. juli 2019

Juleferien:

20. december 2019 til og med
den 23. januar 2020

Telefontid i ferieperioden er fra tirsdag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 12.00
på 7467 8822

eller på  mail@restaurantbind.dk

 


 

 

     

Modtag nyhedsbrev
Klik på linket og udfyld Navnet