CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 25. april – Onsdag 29. maj
Dagens fangst i brickdej på bund af ærter a la francáise og hvid tomatskum
Dansk kalv med hvide asparges og kantarelsauce
Sprød marengs med syltet rabarber, lune jordbær og vaniljeis
Menupris 3 retters kr. 540.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Åben ravioli med kammuslinger og grønne asparges
Stegt andelever med jordskokke, tartelet og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 190.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1710.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
375 / 480 / 600 / 720
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Vin pr. Glas
125
CHRISTIANS
MENU
Onsdag den 27. marts – Onsdag 24. april
Dagens fangst på ung spinat, stenbidderrogn og Riesling-Sherryskum
Fransk Poussin med hvide asparges, grøn mousseline og ramsløg velouté
Tiramisu på vores måde med chokolade, mokkais og Amaretto – sirup
Menupris 3 retter kr. 540.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Grillet jomfruhummer med små tomater, tapenade og safranfumet
Fyldte morkler og sprød brissel med zucchini og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 190.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1710.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
375 / 480 / 600 / 720
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Vin pr. Glas
125