CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 7. december – Fredag den 22. december
Dagens fangst på bund af choucroute, baconsirup og Rieslingsauce
Fyldt andebryst med kastanjer, figen rødkål og sauce med æblebalsamico
Vores ris a la mande med kirsebærsorbet og lun kanelmælk
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Provencalsk bouillabaisse med jomfruhummer, kammuslinger og safran
Pocheret vagtelæg med fyldte morkler og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
350 / 435 / 520
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Vin pr. Glas
90
CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 2. november – Onsdag 6. december
Laksesouffle Auberge de L ́ill med tomat kompot, fleurons og Rieslingsauce
Dansk Kalv med fyldte kartofler, celleri med sort hvidløg og Maderia sauce
Lun æbledessert på brioche, sprød marengs og karamelis
Menupris 3 retters kr. 520.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Jomfruhummer essens med egen tortellini, morkler og små grønsager
Stegt fransk andelever med kvædepuré, jordskokker og trøffelsauce
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 180.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 1695.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
350 / 435 / 520
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter
210 / 280 / 350
Vin pr. Glas
90