CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 19. September – Onsdag 23. Oktober
Vores tartelet med dagens fangst, sauce mousseline og Yuzu
Poussin på to måder med kartoffelmousseline og morkelsauce
Lun brioche med æbler, karamelis og calvados Sabayon
Menupris 3 retters kr. 540.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Åben ravioli med stegte kammuslinger, stikkelsbær, artiskokchips og hummerbisque
Pocherede vagtelæg med kantareller á la creme og trøfler
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 190.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1710.-
Gourmet All inklusive
Caviar Impérial med champagne, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
375 / 480 / 600 / 720
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Vin pr. Glas
125
CHRISTIANS
MENU
Torsdag den 8. august – Onsdag 18. september
Dagens fangst med bakskuld på bund af ung spinat, radiser og rygeost creme
Spansk Iberico med Pomme Grand Mére, fritteret salvie og sauce Vadouvan
Chokolade muffins med lune Victoria blommer og vaniljeis
Menupris 3 retter kr. 540.-
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Grillet jomfruhummer med stikkelsbær, artiskokchips og safran bouillon
Fyldte morkler med jordskokker, tomater og trøffelsauce
Udvalg af oste fra franske gårde med tilbehør
Pris pr. ret kr. 190.-
Gourmet All inklusive
Aperitif, 6 retter med tilhørende vine samt kaffe med petits fours
kr. 1710.-
Gourmet All inklusive
Caviar Imperial med Champagne, 6 retter med tilhørende vine, samt kaffe med petits fours
kr. 2530.-
Vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
375 / 480 / 600 / 720
Køre-vinmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Saftmenu
3 retter / 4 retter / 5 retter / 6 retter
220 / 300 / 380 / 460
Vin pr. Glas
125